Yritys

Westsafety Oy on syksyllä 2013 perustettu paloturvallisuusalan yritys. Myymme ja huollamme käsisammuttimia, asennamme ja huollamme paloposteja, asennamme palokatkoja sekä tarjoamme alkusammutus- ja turvallisuuskoulutuksia. Lisäksi myynnissämme on laaja valikoima paloturvallisuustuotteita ja työsuojelutarvikkeita. Palvelemme liikkuvalla kalustollamme yksityisiä ja yrityksiä asiakkaita pääosin Länsi-Suomen alueella, mutta resurssimme riittävät myös valtakunnallisten asiakkuuksien hoitoon. Kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Kauhajoella ja Vaasassa. Tällä hetkellä työllistämme useita paloturvallisuuden ammattilaisia.

Kokemusta ja yrittäjähenkeä

Westsafetyn perustaneilla Esa Karlssonilla, Matti Pitkämäellä ja Jani Pitkämäellä on yhteensä jo puolen vuosisadan kokemus sammutinalalta. Esa ja Matti ovat toimineet esimiestehtävissä, kouluttaneet alaisiaan paloturvallisuuden ammattilaisiksi ja perehtyneet alan tuotteiden ja määräysten kehitykseen. Pitkään itänyt kipinä yrittäjyydestä ja halu palvella asiakkaita entistä paremmin sai Esan, Matin ja Janin vuonna 2013 perustamaan oman sammutinhuoltoyrityksen. Nykyisten yrittäjien lisäksi Westsafetyssä työskentelee useita alan ammattilaisia jotka omaavat pitkän kokemuksen ja ammattitaidon alalta.

Kumppanit

Teemme paloturvallisuutta edistävää yhteistyötä monien tahojen, kuten vakuutusyhtiöiden, vene- ja karavaanarikerhojen, oppilaitosten ja tapahtumanjärjestäjien kanssa. Mikäli mielessäsi kytee idea yhteistyöstä, ota yhteyttä ja kerro lisää!

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat tältä sivulta.