Sammutinhuolto

Sammuttimien huolto on tärkeä osa jokaisen kiinteistön paloturvallisuutta. Käsisammutin tarkastetaan vähintään sammuttimen valmistajan tai maahantuojan ilmoittaman aikataulun mukaan. Tyypillinen tarkastusväli on sammuttimen käyttöpaikasta riippuen yksi tai kaksi vuotta. Sammutin kannattaa tuoda tarkistettavaksi myös silloin, jos se on altistunut kolhuille tai suurille lämpötilanvaihteluille. Sammutin tulee täyttää ja tarkistaa jokaisen käytön jälkeen, vaikka sammutteesta olisi käytetty vain osa.

Näin toimimme

Sammutinhuoltoautomme liikkuvat Vaasasta ja Kauhajoelta käsin jatkuvasti eri puolella Länsi-Suomea. Ota yhteyttä ja sovi tarkistuskäynnin ajankohta! Saat huollon ajaksi vastaavan sammuttimen lainaan veloituksetta, joten huoltokatkot eivät uhkaa paloturvallisuutta. Kun seuraavan kerran liikumme lähialueella, saat oman sammuttimesi tarkistettuna, huollettuna ja merkittynä takaisin. Tieto suoritetusta huollosta säilyy rekisterissämme viiden vuoden ajan.

Suoritamme sammutinhuollot nopeasti, edullisesti, päivittäisiä toimiasi häiritsemättä ja mieluiten samalla käyntikerralla. Näin voit varmistua kaikkien sammuttimiesi olevan yhtä moitteettomassa kunnossa.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKESin hyväksymä ja luetteloima sammutinhuoltoliike.

Kysy lisää sammutinhuollosta tai varaa tarkistuskäynti

  Nimi *

  Yritys

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Paikkakunta

  Aihe

  Viesti *