Palopostien asennus ja tarkastus

Vesijohtoverkkoon kytketty ja riittävän pitkällä letkulla varustettu pikapaloposti on tärkeä alkusammutusväline. Kun kiinteistösi tarvitsee yksittäisen palopostin tai palopostijärjestelmän, voit jättää kokonaisvastuun hankinnasta meille. Suunnittelemme kohteen mukaan mitoitetun ratkaisun, valitsemme sopivat tuotteet sekä asennamme palopostit itse ja yhteistyössä alihankkijaverkostomme LVI-ammattilaisten kanssa.

Huoltamattomuus saattaa kostautua

Palopostin tarkastusten ja huoltojen laiminlyönnillä saattaa olla kohtalokkaita seurauksia. Jos haurastunut kumiletku murtuu kelalta otettaessa tai venttiili on vuosien saatossa juuttunut kiinni, tehokkaasta alkusammutusvälineestä ei ole tulipalon sattuessa mitään hyötyä.

Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton ohjeen mukaan pikapalopostit tulee tarkistaa joka vuosi. Tarkistuksen yhteydessä tarkistetaan mm. letku, kannattimet, painemittari, liittimet, kääntyvät letkukelat ja vesiputkiston kunto. Paloposti merkitään tarkastetuksi ja kiinteistön omistaja saa tarkastuspöytäkirjan. Viiden vuoden välein letkut paineistetaan lisäksi normaaliin työpaineeseen. Vesivahinkojen välttämiseksi palopostin tarkistus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi, vaikka laki ei sitä edellytäkään.

Parannuksia palontorjuntakalustoon

Huoltoautoissamme kulkee kattava valikoima turvatuotteita, kuten käsivalaisimia, henkilökohtaisia suojavarusteita ja turvamerkintätarvikkeita, joilla voimme parantaa kohteesi sammutuspisteiden varustelua palopostin huoltokäynnin yhteydessä.

Tiedustele palopostien asennusta tai huoltoa

  Nimi *

  Yritys

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Paikkakunta

  Aihe

  Viesti *