Alkusammutuskoulutus

Kuinka nopeasti saat käsisammuttimen käyttövalmiiksi tulipalon leimahtaessa? Jos valittavanasi on useampia sammutusvälineitä, osaatko valita niistä oikean? Alkusammutuskoulutus hyvän sään aikana opettaa toimimaan oikein hädän hetkellä.

Alkusammutus käsisammuttimella tai sammutuspeitteellä on tärkeä osa sammutusketjua. Vaikka paloa ei saataisi sammumaan kokonaan, alkusammutuksella rajoitetaan tulipalon leviämistä ja voitetaan kallisarvoisia minuutteja ennen pelastajien saapumista. Jotta alkusammutus onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen, sammuttamista pitää saada harjoitella turvallisessa ympäristössä. Alkusammutusharjoituksissamme saat ammattilaisen opastusta erilaisista palavista materiaaleista ja sammutustekniikoista. Pääset myös kokeilemaan käsisammuttimien ja sammutuspeitteiden turvallista käyttöä.

Haluatko järjestää alkusammutuskoulutuksen tai sammutusharjoituksen yrityksesi henkilöstölle tai tapahtumasi yleisölle? Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan koulutussisällön!

Tiedustele alkusammutuskoulutusta

  Nimi *

  Yritys

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Paikkakunta

  Aihe

  Viesti *