Paloturvallisuusasentaja

Presto on Pohjoismaiden johtava paloturvallisuusalan tuotteiden ja palveluiden sekä turvallisuuskoulutusten kokonaistoimittaja. Koulutamme ja kehitämme vuosittain yli 40 000 henkilön ammattiosaamista. Työskentelemme joka tunti paloriskien, tapaturmien sekä niiden seurausten minimoimiseksi. Palvelemme joka vuosi yli 60 000 asiakasta huoltamalla ja rakentamalla toimintaympäristöjä, jossa asiakkaamme ovat turvassa. Kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai tapaturman seurauksena. Prestolla on Pohjoismaissa noin 700 työntekijää ja oma toimipiste yli 70 paikkakunnalla, meille on tärkeää olla lähellä ja helposti saatavilla. Lue lisää: www.presto.fi / www.westsafety.fi

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme tytäryhtiömme Westsafety Oy:n Vaasan toimipisteeseen

PALOTURVALLISUUSASENTAJAA

Työtehtäviisi kuuluu alkusammutuskaluston ja paloturvallisuuslaitteiden asennukset ja huollot asiakaskohteissamme. Olet osa kahdeksan hengen tiimiä ja pääset vaikuttamaan esimerkiksi käsisammuttimien, pikapalopostien, väestönsuojien ja savunpoistojärjestelmien toimintakuntoon. Pidät myös omalta osaltasi huolen yhteisen työpaikkamme turvallisuudesta, järjestyksestä ja siisteydestä.

Arvostamme sitä, että sinulla pysyy työkalut kädessä ja olet halukas oppimaan uutta jatkuvasti kasvavan liiketoimintamme mukana. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Olet myyntihenkinen etkä pelkää tarjota asiakkaillemme uusia palveluja ja tuotteita.

Toivomme, että sinulla on vähintään perustason IT-taidot sekä B-luokan ajokortti. Aikaisempi työkokemus (esim. paloturvallisuus- tai LVIS) katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelumme laadun varmistamiseksi tässä työtehtävässä edellytetään suomen ja ruotsin kielen taitoa. Tehtävään valitulle tullaan mahdollisesti teettämään suppea turvallisuusselvitys, minkä läpäiseminen on edellytys palkkaukselle.

 

Tarjoamme työntekijöille

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • Säännöllisen työajan arkipäivinä
  • Turvalliset, laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet
  • Mukavia ja reiluja, tehtäviinsä sitoutuneita työkavereita
  • Mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Esa Karlsson. Tavoitat hänet arkisin klo 8-16 numerosta 0449720171.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen esa.karlsson@westsafety.fi viimeistään 17.8.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.