Brandsäkerhetsinstallatör

Presto är den ledande leverantören av brandsäkerhetsprodukter och -tjänster samt säkerhetsutbildningar i Norden. Vi utbildar och utvecklar mer än 40 000 personers professionella kompetens varje år. Vi arbetar varje timme för att minimera brandrisker, olyckor och deras konsekvenser. Vi betjänar mer än 60 000 kunder årligen genom att underhålla och bygga verksamhetsmiljöer där våra kunder är säkra. Ingen eller inget skall få skadas som följd av en brand eller olycka. Presto har cirka 700 anställda i Norden och egna kontor på mer än 70 orter, det är viktigt för oss att vara nära och lättillgängliga. Läs mer: www.presto.fi/www.westsafety.fi

 

Vi söker nu, till vårt växande team på Vasakontoret för vårt dotterbolag Westsafety Oy, efter en

BRANDSÄKERHETSINSTALLATÖR

I dina arbetsuppgifter ingår installation och underhåll av primärsläckningsutrustning och brandsäkerhetsutrustning hos våra kunder. Du ingår i ett åttamannateam och får exempelvis vara med och påverka funktionsskicken för handbrandsläckare, nödbrandposter, civila skyddsrum och rökutsugssystem. Du tar även hand om säkerhet, ordning och prydlighet på vår gemensamma arbetsplats.

Vi uppskattar din skicklighet med verktyg och iver till att lära dig nya saker i vår ständigt växande verksamhet. Som person är du en utåtriktad och ansvarsfull lagspelare, och du har även förmåga att arbeta självständigt. Du har god kommunikationsförmåga och kan hantera olika kundtjänstsituationer. Du är försäljningsinriktad, och är inte rädd för att erbjuda våra kunder nya tjänster och produkter.

Vi hoppas att du har minst grundläggande IT-kunskaper och körkort av klass B. Tidigare arbetslivserfarenhet (t.ex. brandsäkerhet eller VVS) anses vara till din fördel. För att säkerställa kvaliteten på vår kundservice, kräver detta jobb kunskaper i finska och svenska. Personen som väljs till tjänsten kommer eventuellt att genomgå en kort säkerhetsundersökning, ett godkännande av undersökningen är en förutsättning för anställning.

 

Vi erbjuder våra anställda

  • En intressant och mångsidig arbetsmiljö
  • En regelbunden arbetstid under vardagar
  • Säkra, högkvalitativa och moderna verktyg
  • Trevliga och rättvisa kollegor som är engagerade i sina uppgifter
  • Möjlighet till fortbildning och utveckling av den egna kompetensen.

För mer information om uppdraget kontakta servicechef Esa Karlsson. Du når honom på vardagarna kl. 8-16 på 0449720171.

 

Blev du intresserad?

Skicka din ansökan till esa.karlsson@westsafety.fi  senast 17.8.2023. Observera att vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden. Vi fyller platsen genast då vi hittat rätt person.